Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter nodig? Gerard Vos is een veelgevraagd dagvoorzitter en is een graag geziene gast bij bijeenkomsten over Duurzaamheid en de Bouw. Meer informatie en boeken


Contact
Booosting

Booosting

Imago Bouwers is aangesloten bij Booosting – Platform voor koplopers in bouwinnovatie.


Contact
Kennisevent TU Eindhoven

Kennisevent TU/E

Gerard Vos was dagvoorzitter bij een kennisevent over de renovatie van het Atlas-gebouw. De TU kreeg hier een BREEAM Outstanding Ontwerpcertificaat uitgereikt.


Contact
Jan Peter Balkende, Duurzame Imago Scan

Duurzame Imago Scan

Jan Peter Balkenende reikt namens Imago Bouwers een cheque uit voor de Duurzame Imagoscan aan Teun Hardjono.


Contact
Relatiedag

Relatiedag

Een middagje flipperen met de collega’s? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.


Contact
Liander Circulaire Economie

Alliander en de circulaire economie

Gerard Vos was dagvoorzitter over het symposium over de ‘Circulaire Economie’.  Architect Thomas Rau, Onno Dwars en Ton Bernts spraken met Vos over de circulaire herhuisvesting van Alliander in Duiven.


Contact
Communicatiesessie VGIB

Communicatiesessie VGIB

Voor VGIB in Ochten hielden we een communicatiesessie en interviewden en fotografeerden alle medewerkers voor de Over Ons-pagina.


Contact
Living Daylights

Living Daylights

Voor de website van St. Living Daylights voerden we van 2014 tot en met 2017 de redactie en zorgden voor een mooie mix van interviews, nieuwsberichten, projecten en expertbijdragen. Daarnaast hielden we  Facebook, Twitter en Pinterest bij.


Contact
Cobouw

Cobouw

Imago Bouwers is hofleverancier voor Cobouw. Dit betreffen vooral artikelen met een technische inslag o.a. voor AFAS, Van Oord en de IDB Groep.


Contact
guerrillamarketing TU Eindhoven

Guerrillamarketing TU Eindhoven

De Bouwfaculteit aan de TU Eindhoven werd met de ondergang bedreigd. Tijd voor actie! Samen met SUPport  hebben we de Bouwfaculteit  te koop gezet op Marktplaats, en hebben we diverse wereldrecordpogingen gedaan. Bob de Bouwer mocht hier natuurlijk niet ontbreken.


Contact
De Rotterdam

Artikel over De Rotterdam

Voor Eric Ouwerkerk (voormalig) senior realisatiemanager van een van de torens in De Rotterdam schreven we een artikel over zijn dagelijkse werkzaamheden.


Contact
KOW

KOW

Voor KOW hebben we een guerrillamarketingcampagne bedacht tijdens de Provada. Met beperkte middelen creëerden we een maximale impact.


Contact

Wat anderen zeggen

“Gerard heeft voor ons als inspirator en moderator sessies geleid om met meerdere partners van ons bedrijf tot een nieuw en baanbrekend concept te komen wat in 2015 is uitgerold. Vooral het vooraf betrekken en informeren van onze partners voordat we bij elkaar kwamen, heeft geleid tot een strategische samenwerking. Deze fase heeft iedereen al zoveel energie gegeven dat we hiermee ook al nieuwe concepten met elkaar hebben bedacht.”

 

Jan-Maarten Elias – businessunit-directeur Unica Ecopower