Wie zijn we?

Communicatie en -adviesbureau Imago Bouwers richt zich op het MKB en heeft een focus op de bouw. We helpen organisaties succesvol en herkenbaar te communiceren. We zijn sterk in ingewikkelde materie vertalen naar overzichtelijke, concrete resultaten. De drie pijlers van Imago Bouwers zijn:

  • communicatie;
  • strategie;
  • campagne.

 

Lees hier meer over Bouwstenen.  

 

Voor wie werken we?

  1. ImagoBouwers richt zich op het MKB met een specialisatie in de bouw.
  2. Brancheorganisaties, stichtingen en kennisinstituten (in de bouw).
  3. Uitgeverijen van vakbladen (in de bouw).

 

Wat kunnen we?

  1. Maatwerk door een resultaatgericht projectteam.
  2. Schaalgrootte: onze netwerkorganisatie kan ieder project – groot of klein – aan.
  3. Ingewikkelde materie vertalen naar overzichtelijke, concrete resultaten.

Over Gerard Vos

Gerard Vos is het gezicht van Imago Bouwers. Zijn naam wordt door velen geassocieerd met duurzaamheid. En dat is niet voor niets. Al meer dan tien jaar zet Gerard zich hier vol voor in. Hij was eindredacteur van het tijdschrift BOUW en uitgever van het praktijkhandboek Duurzaam Bouwen.

 

Awards
Gerard is mede-oprichter van het platform Duurzaam Gebouwd. Dit platform is in 2010 genomineerd voor de prestigieuze LOF-prijs. Verder is www.duurzaamgebouwd.nl in 2010 en 2011 uitgeroepen tot Beste Bouwsite.

 

Hofleverancier

In april 2012 richt Gerard zich op zijn nieuwe passie Imago Bouwers. Hiermee richt hij zich o.a. op journalistieke producties. Met Imago Bouwers is hij hofleverancier van Cobouw, Installatie Journaal en Gawalo.

 

Daarnaast helpt Imago Bouwers bedrijven beter te communiceren. Gerard is de schakel in de keten als het om communicatie gaat. Hij gaat het gesprek aan met de klant en kijkt als projectleider wat er nodig is om een project zo optimaal mogelijk aan te sturen. Hier komt zijn jarenlange ervaring als (eind)redacteur en hoofdredacteur goed van pas.

 

Ook is Vos in te zetten als dagvoorzitter. Met zijn journalistieke achtergrond stelt hij de juiste vragen en kan hij goed inhoudelijk meedenken over het programma voor event, symposium of seminar.

 

Bij alle congressen en seminars van Duurzaam Gebouwd tussen 2010 en 2012 stuurde hij op de inhoud en was hij dagvoorzitter. Dit bij o.a.

– Cradle to Cradle 2.0 – Duurzaam Gebouwd Congres

– Green Build (ism Jaarbeurs)